SLOVENSKÁ ŽIVNOSTENSKÁ KOMORA

Umelecký remeselník tvorí vlastnoručné unikáty

Život v 21. storočí otvoril pre nás všetkých tzv. bránu do nekonečných možností. Dnes sa už môžeme dostať azda kamkoľvek. Môžeme sa spojiť s kýmkoľvek a objavovať neustále neobjaviteľné a človekom neprebádané miesta.

Cieľavedomých, emancipovaných a skoro ničím nezastaviteľných je nás veľa.

Ale skúsili ste sa zastaviť na 15 minút cestou za svojim cieľom? Skúsili ste na chvíľu vnímať, čo je okolo nás a okolo cesty k dosiahnutiu nášho cieľa? Obzrite sa, ak idete cestou, ktorá vedie cez niekedy neprístupný terén či les. Objavíte niečo, čomu sa vraví bohatstvo – umelecké remeslo.

Stačí sa len pozrieť na prácu umeleckých rezbárov popri hlavných cestách, popri chodníkoch či len von z okna reštaurácie, kde práve obedujete. A čo tak práca umeleckého kováča, keď vchádzate do budov , reštaurácii či už len do brány Vašej firmy. A v neposlednom rade možno pre niekoho samozrejmosť ako umelecký štukatér, ktorý dáva dušu stavbám a vytvára im ich vlastný príbeh.

Tento článok je venovaný aj Vám, remeselníci, aby ste nám pomohli vniesť Vašu krásnu prácu do povedomia ľudí, ktorí v tomto hektickom živote nie ani tak z vlastnej vôle pozabudnú, že aj Vy ste tí, vďaka ktorým to všetko okolo nás funguje.

Prosím Vás o vyplnenie dotazníka, aby sme vedeli, ktorému umeleckému remeslu odovzdávate Vaše srdce a dušu.

Pretože ,, Aj Váš názor je dôležitý,, !



Budeme radi, ak nám aj napíšete na uradkomory@szk.sk a bude nám cťou spoznať Vás.

S pozdravom
Slovenská živnostenská komora, odborné vzdelávanie a príprava

Dátum: 12.10.2017
Duálne vzdelávanie Rozhodcovský súd SŽK
Partneri
Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení SR
SŽK je členom Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR


Za inovatívne Slovensko
Komora podporuje iniciatívu pre digitálnu budúcnosť Slovenska, zefektívnenie byrokratických procesov a rozvoj inovácií v podnikaní
Užitočné odkazy

BOZP u živnostníka